Téma: Nabízím na prodej knihu Endurance autor: Leonard Liesens

Tato odborná kniha je členěna do 27 kapitol, ve kterých jsou ukázány všechny aspekty vytrvalostního ježdění. “Vytrvalost, francouzský pohled” je směřována na jezdce a vytrvalostní fanoušky. Vysvětluje nenáročným způsobem vše, co jezdec potřebuje vědět o koni, jeho tréninku a vedení, o problémech, které mohou vyvolat.
Autor zkoumá všechny fáze/etapy v kariéře vytrvalostního koně, vždy z hlediska pohledu jezdce. Leonard nabízí radu v tom, jak vybrat, vychovat a trénovat vytrvalostního koně od úplných počátků až do „high-level“ přípravných technik. V naprostém klidu a velmi prakticky vysvětluje všechny otázky. Jelikož je autor Evropan, tak aspekty jako ježdění po asfaltu nebo pomoc wranglerů během závodu jsou široce diskutovány.
Francie je jedním z vedoucích hráčů v tomto sportu a preferuje ho. Liesens svázal dohromady všechny elementy, které spoluvytvářejí to, co nazývá „Francouzským systémem“: chov koní, výchova/klasifikace mladých koní, systém závodů, taktika-strategie.
Pierre Arnould, Vedoucí belgické reprezentace, napsal následující slova na zadní část přebalu knihy: „Leonard napsal knihu stejně, jako vede své koně: přímo a efektivně“.
Další info v emailu.

Naposledy upravil: Schovánková Jitka (15.5.2012 05:53:15)

Přílohy příspěvku

kniha2.jpg 127.41 kB, soubor ještě nebyl stažen. 

Nemáte práva ke stažení příloh z tohoto tématu.