Téma: Vyhlášení 2011

Ráda bych poděkovala všem, kdo se podíleli na zorganizování včerejšího Vyhlášení loňské sezóny - akce měla atmosféru a úroveň, kterou si jistě zaslouží. Díky!

Inka

Re: Vyhlášení 2011

Přidávám se k poděkování. Skvělý nápad s divadlem. A zvláštní díky Míše a Martinovi Litovovým za jejich skvělé "medailonky". Dokážu si představit, že jim to zabralo spoustu času a dalo hromadu práce. Ale stálo to za to !!! Pecka! smile

3

Re: Vyhlášení 2011

Děkuji za uznání viditelné části práce komise a jsem rád, že se to alespoň někomu líbilo. Na mě zase je, abych poděkoval za hojnou účast - nepředpokládal jsem takový zájem a to se odrazilo na tom, že někteří neměli takové pohodlí a na někoho se zase nedostalo jídlo.
Rád bych v tomto trendu pokračoval - záleží ovšem jen na "jezdecké veřejnosti", jakou formu každoroční vyhlášení bude mít. Dostal jsem dokonce nabídku, abychom byli součástí velké slávy na Žofíně - bohužel  ta nabídka přišla dost pozdě a navíc jsme měli být "odloženi" ve sklepě. Tam je sice pěkný sálek, ale byli bychom tam trochu zastrčeni.
Domnívám se, že si skutečně jezdci zaslouží něco trochu extra, ale pořád je to na vaší vůli - hospoda, divadlo, ples... Jenom prosím, abyste nechtěli Strahovský stadion - 70000 lidí asi opravdu neseženeme (zatím)...
I já se připojuji k poděkování Litovovům, protože vzali tenhle můj nápad za vlastní a jejich pomoc jak při shánění odměn, tak i při celkové přípravě byla výrazná.

4

Re: Vyhlášení 2011

Děkujeme a jsme rádi, že se to líbilo ... Bez skvělého publika by to ale nikdy tak nešlo, takže díky Vám všem, že jste přijeli a užili si to :-)

Re: Vyhlášení 2011

Určitě se líbilo moc, medailonky byly bezvadné a celková atmosféra úplně super smile