Téma: Pastevní a boxové ustájení- sever čech (do 3000kč)

Ustájení koní v rodinné stáji na hraničním pomezí Libereckého a Ústeckého kraje, přesněji v Loučkách u Verneřic. K dispozici kruhovka (od jara písčitá), travnatá jízdárna se základním skokovým materiálem, travnatý drezurní obdélník, klubovna s možností přespání (po dohodě), sedlovna a přípravna krmení. V místě dobré podmínky pro tréninky na endurance (kopce, lesní stezky,aj...) Stáj bude od následující sezóny vedená i pod ČJF a má již nyní 3 jezdce, které jezdí také v soutěžích endurance (zatím do stupně "Z").
Nabízíme pastevní ustájení ve stádě 8mi koní (věková kategorie: 2roky - 25let).
Cena: 1500kč - 2000kč/měsíčně
V ceně je zahrnuto: celoroční pobyt na pastvě s přístřešky (střídání 2 - 3 výběhů během roku), v zimním období seno 2x denně, voda v napaječkách (letní i zimní napáječka), po celý rok k dispozici minerální liz, možnost krmení až 4x denně, každodenní místování, podestýlka pilinami/slámou, používání stříkacího místa, dekování, bandážování, celodenní dohled a kontakt s člověkem, pravidelné každodenní kontroly zdavotního stavu.
V ceně není zahrnuto: náklady na veterináře, kováře a krmení (jádro, ...)

Dále nabízíme možnost boxového ustájení cca od poloviny října v prostorných, nových boxech.
K dispozici poslední 2 volné boxy.
Cena: 2500kč-3000kč/měsíčně za box.
V ceně ustájení zahrnuto: každodenní místování, krmení až 4x denně, voda v napáječce, minerální liz, seno 2x denně, vodění do výběhů v časovém rozmezí dle dohody, podestýlka pilinami/slámou, dekování, bandážování, pravidelné každodenní kontroly zdravotního stavu.
V ceně není zahrnuto: náklady na veterináře, kováře a krmení (jádro, ...)
Adresa webu: http://staj_loucky_konici.websnadno.cz , kontakt: 732 283 119 , staj.loucky@seznam.cz