Abu Dhabi 2011

Mistrovství světa juniorů a mladých jezdců


10.12.2011

V pátek 16.12. v 16:05 odvysílá program ČT4 Sport reportáž z Mistrovství světa juniorů a mladých jezdců 2011. Podrobnosti na webu » České televize

Fotografie vítězů MS /zleva : Allix Jones (AUS), Martin Stirling (URU), Oriana Ricca (URU)/
vitezove


Český tým zaznamenal na Mistrovství světa juniorů a mladých jezdců skvělý úspěch. Ze 79 startujících dvojic obsadili naši jezdci krásné 31. místo (Natálie Terberová a Joulik de Villeneuve), 32. místo (Tereza Hrubá a Watan) a 47. místo (Miroslav Jadlovský a Sioux Dakota). Navíc dokázali udržet celý tým a umístili se na 7. místě z celkových 17. týmů, a k tomu byli druzí z Evropy. Patří jim obrovská gratulace a díky za jejich výkony. Bez fungujícího zázemí, tj. wranglerů, sponzorů a celých rodin i přátel by se tak daleko nedostali. Velké díky i jim !

Výsledky MS j+yr 2011 :
1. Martin Stirling / Vendaval (URU) - 22,581 km/hod
2. Allix Jones / Castlebar Moonlight (AUS) - 22,567 km/hod
3. Oriana Ricca / Hunter Toro (URU) - 21,466 km/hod

Výsledky MS j+yr týmy 2011 :
1. Uruguay
2. Francie
3. Austrálie

Výsledkové listiny : » MS j+yr 2011, » MS j+yr týmy 2011

zavod


9.12.2011 proběhly na MS j+yr v Abu Dhabi vstupní veteriny, které všichni čeští koně absolvovali v naprostém pořádku. Zítra je čeká 120 km rozdělených do 5 etap, přičemž ty první tři kola budou rozhodující, protože vedou v těžkém terénu. Tvrdý povrch bude střídat hluboký písek (až do poloviny holení) a neustálé stoupání a klesání přes duny. Poslední dvě kola už jsou lehčí a dá se tedy očekávat zvýšení tempa.

průběžné výsledky je možné sledovat na stránkách : » http://adec-web.com
nebo : » www.atrm-systems.fr

Již tuto sobotu, 10.12.2011, odstartuje MS juniorů a mladých jezdců 2011. Zde v Abu Dhabi už jsou všichni připravení, koně ustáli transport na výbornou a zítra je čekají vstupní veteriny. Včera večer proběhlo v Emirat Palace slavnostní zahájení. Za Českou republiku obdrželi pořadatelé hodnotný dar - vázu z dílny pana Bořka Šípka ( » www.sipek.com ), kterou v pořádku dovezl, zkompletoval a předal Pavel Kopecký.


zprávy z dění můžete sledovat na facebookových stránkách : zde

web UAE : » www.eef.ae
vaza


Jmenný seznam reprezentantů s kvalifikací pro MS :
           Natálie Terberová - Joulik de Villeneuve
           Miroslav Jadlovský - Sioux Dakota
           Tereza Hrubá - Watan
Koně zařazení do nominace projdou podrobnou veterinární prohlídkou s cílem zjistit zdravotní a kondiční stav koní. Na základě vyjádření veterinářů pak bude určena čtveřice, která bude reprezentovat ČJF na MS.

Šéf ekipy - Kateřina Kyselá, Veterinář ekipy - MVDr. Mojmír Dvořák

» Propozice CH-M-EYJ
» Kvalifikační kritéria ****  (.doc, 34 kB)
ČJF

TRM

Casco